Gjett hvor vi har vært!

Jeg har så mye å fortelle at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Vi dro til Stockholm på lørdag og fløy videre til fotball VM i Nizjnij i Russland. Jeg vet hva du tenker, nei jeg er ikke så fotball interessert men dette har virkelig vært en fantastisk opplevelse:) Vi var en gruppe på 30 stk men heldige som vi er havnet vi i en gruppe på 8 som fikk hele VIP opplevelsen fra start til slutt.

Søndag var vi på inne på fan zone, drakk øl og så kamp på storskjerm. En haug av gale party svensker lagde virkelig stemning, så god stemning at jeg nesten fulgte med på kampen ha,ha.

Eirik fra Coolbet som dessverre var syk under oppholdet, dette er vel det friskeste vi så han.

Reiseleder Merethe og jeg på fan zone.

Partysvensken min 🙂

Tilbake på hotellet fikk vi en solid 3 retters med helt jævlig Russisk mat ( les: vi har ikke spist på tre dager) men drikka var god, litt for god. Etter middagen ble det en tur på karaokebar der Egil selvfølgelig fikk hele klubben til å ta av når han sang Backstreet boys. Ja, ja jeg dro en liten Bieber sang selv- men det var ikke i nærheten så vellykket, ikke noe å skrive om for å si det sånn. Turen bar videre på et kult utested der vi var på en VIP rom fullt av festglade svensker og nok en karaoke maskin. Egil dro nok en sang ute på natten der tror jeg, men på det punktet var jeg så glad at jeg ikke helt husker alt hi,hi. Denne kvelden vil bli husket som den kvelden vi ikke kan toppe. 🙂