Jeg er vel ingen blogger?

Det er med skrekkblandet fryd jeg nå starter min egen blogg. Det føles litt spesielt å starte en blogg i en alder av 34 år, men siden jeg er så ung til sinns så hvorfor ikke bare hoppe i det? Ha,ha! Kan Kim Kardashian kan vel jeg… Hun er vel strengt tatt ingen blogger- men dere skjønner poenget ha,ha..

Jeg var ikke spesielt skoleflink- grammatikk eller norsk rettskriving er nok ikke min sterkeste side akkurat men, men… Jeg kan sikkert komme på hundre ulike grunner til at jeg ikke skal starte min egen nettside og blogg, et ukjent terreng er alltid litt skummelt men veien blir nok til mens man går så hvorfor ikke prøve seg.

Hvorfor vil jeg blogge?

Det har jeg egentlig ikke et godt svar på, men jeg føler at jeg har mer jeg kan dele enn bare bilder av interiør.
Vi er en familie med en typisk A4 hverdag, travel timeplan men allikevel har vi det ganske så gøy innimellom. Litt galskap og kaos er nok en ganske god beskrivelse av familien Sjursmo (vi har satt sammen etternavnene våre Sjursheim og Horgmo til et eget navn- ha,ha kleint).

 

Så nå hopper jeg ut i det med den kroppen og magen jeg har, håper du vil ta turen innom å lese om meg og mitt.