Kamp dagen

Sverige-Sør Korea

Dette ble tidenes største opplevelse på lenge. Byen var i fyr og flammer, folkene fra Sør Korea var bare så høflige og søte. De trodde selvfølgelig vi var svenske og det var vi jo nesten. Gutta kjørte drakt og jeg hadde selvfølgelig gul kjole for anledningen:) Vi fikk mange spørsmål om hvorfor vi som Nordmenn skulle se på Sverige, tja det er vel det nærmeste vi kommer et VM….

 

      

       Vi måtte stille opp på litt bilder- så hyggelige folk!

 

Arenaen er helt ny og bygget for dette VM, kampen vår var den aller første som ble spilt der- litt gøy at ingen andre har sittet i setene. 2,5 time før kampstart var vi på plass og jeg har ikke ord som kan beskrive hvor rå opplevelsen ble når vi ble innlosjert på VIP lounge med 2 servitører, alt av drikke og mat og de beste plassene på hele arenaen med full oversikt over banen.

 

 

Det var ikke en kjempe spennende kamp, men kult å oppleve at de tok i bruk VAR (video dømming), det gav Sverige straffe og de vant kampen 1-0. Jeg lærte meg 3 supporter sanger og favoritten var: Vi er svenske fans allihopa. Jeg har hatt den setningen på hjernen siden.:) 

Jeg følger spent med! 

Etter kamp bar det videre ut på middag (ble ikke mye spising her heller dessverre) men hvem bryr seg når stemningen er i taket. Man skulle tro vi var 20 år igjen, kl 03.30 måtte mannen dra meg hjem og det kan jeg love deg ikke er så enkelt, ha,ha:) 

 

 

                                Jeg er ikke helt fotball frelst enda, men jeg kan love at jeg ikke sier nei til en tur igjen:)