Livet bak fasaden, når klesvask blir for mye!

Jeg høres sikkert ut som et luksus dyr men det jeg ønsker meg mest i verden er noen som bretter og legger klær på plass i skapene. Det føles ut som et evig slit, et mareritt jeg aldri blir kvitt. haha:) Sortere, vaske og henge opp kan jeg leve med, men resten er noe skikkelig dritt. Vi bor i et gammelt hus der vi måtte gjøre om et lite bad til vaskerom. Vaskerommet er så lite at jeg må tørke klær i gangen oppe. Hver gang vi går opp trappen dunker vi borti det satans tørkestativet, og det ser jo bare ut som rot og kaos. Min løsning på problemet var at klærne til kidsa går i tørketrommelen – de vokser så fort at det gjør ingenting om det blir litt slitt er konklusjonen. Når vi er 4 stykker som trener blir det mye klær – gutta mine trener 3-4 ganger i uken og det er alltid en flekk eller ti å finne.

Virkeligheten hos carlberg_home

 

Men… det som skjer når trommelen da er ferdig, så legger jeg alt i en haug og den haugen bare vokser og vokser. Det er ikke nok timer i døgnet til få brettet alt, jeg er nemlig jævlig god på å stappe alt i maskinen på en gang. ha,ha. Hver gang jeg har brettet alt og funnet en venn til sokkene får jeg ro i sjela og jeg bestemmer meg selvfølgelig for at nå er det siste gang – SISTE gang jeg lar klesmonsteret vokse. Tre dager senere er det bare fullstendig kaos igjen, da har jeg glemt hvor deilig det var når alt hadde funnet sin plass.

 

                                                                            Utgangspunktet når vi bygde vaskerommet!

Litt rart å skrive et blogginnlegg om klesvask men som dere sikkert skjønner er den haugen veldig stor nå. ha.ha:) Noen gode råd der ute?