Norges lekreste bad??

I 2017 kåret Boligpluss badet mitt for Norges lekreste bad, det var selvfølgelig kjempe stas! Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd det kom til å skje da jeg designet og tegnet dette badet. Når vi renoverte hentet jeg inspirasjon fra Pinterest og Instagram, det var veldig mange valg som skulle tas på kort tid, så det var godt å se ulike løsninger. Når det kommer til interiør liker jeg å gjøre det til mitt eget selv om jeg kan bli inspirert av et bilde.

Dette badet var inspirert av tre ulike bilder fra Pinterest, må nesten le for ingen av de er i nærheten av resultatet mitt. Mønsteret på flisene tegnet jeg faktisk i Paint ha,ha! Lang historie kort: Flisemannen hatet meg etter å ha sittet 3 fulle arbeidsdager på 2 halve vegger, maleren mente jeg var gal som skulle ha sort tak og mannen ble mer og mer bekymret for budsjettet da dette skulle være en «kvikk fix» på budsjett. Nå tenker jeg at det var verdt det fordi vi er veldig fornøyd med resultatet.

 

En liten hemmelighet! 

Selv om gjestebadet har fått mye oppmerksomhet er det faktisk ikke mitt favoritt rom, mitt favoritt rom i huset er faktisk hovedbadet. Jeg elsker lyset fra takvinduene vi satt inn (ser på fuglene når man sitter på do), barn som aldri krangler over strålen (dobbeldusj) og 2 servanter med masse oppbevaring. Men… Jeg gjorde noen feil på det badet grunnet budsjettet. Vi kjøpte kjipe vasker og dusjer og det irriterer med nesten hver dag (les: syk i hodet). Men dessverre står ikke ønskene mine i stil med lommeboken så det får bare vente… Hvilket bad liker du best?