På helgetur til Heidal

Etter en stressende dag og kaos på torsdag var det så deilig å sette seg i bilen og dra på tur. Vi har hatt sykt mye å gjøre i det siste så det føltes ikke som vi hadde tid, men denne turen er fast tradisjon hvor hele familien drar sammen på besøk til tante og onkel.

Tante og onkel driver Sjoa kajakksenter & rescue 3 Norge så opplevelsene stod i kø for helgen.

På fredag dro vi opp i fjellet og klatret, det var min første klatretur og i all beskjedenhet overrasket jeg meg selv og klatret høyest av alle- selvfølgelig kom Elias litt høyere, 7 åringen min eier ikke noen form for grenser og er den tøffeste jeg kjenner. Hvor han har det fra? Ikke fra meg i alle fall.

Morsomme søsteren min som måtte ta bilde av rompa mi når jeg sikret?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er bare så hyggelig og være alle sammen samlet på tur, jeg har et veldig nært forhold til mine to yngre søstere, vi har det alltid så gøy sammen. Familie betyr veldig mye for meg, men i en travel hverdag får vi ikke alltid tid til å ses så ofte som man hadde ønsket. Gutta mine synes det er veldig stas med en liten fetter på 2 år som digger å leke med de. Nå er det faktisk en fetter til på vei så navn forslagene står i kø- huff, stakkars søsteren. Ha,ha:) Den gravide fikk ikke klatre men hun var faktisk den sprekeste av oss når vi gikk opp til fjellet, litt pinlig kan du si…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På kvelden satt vi ute og grillet og koste oss men den fjellufta tar knekken på meg, så jeg la meg samtidig som kidsa i 22. tiden:)

I dag har vi raftet og gjort noe helt sinnsykt, oppdatering kommer i morgen 🙂