Ugress og stygg belegningsten?

Med en billig høytrykkspyler og veldig godt mot hoppet jeg i det.

Datter av en som startet som sten legger i sin tid kan ikke ha så stygg belegningsstein. Ironien er at det faktisk var mamma som i alle år holdt hagen og gårdsplassen fin hjemme. Mor og far var på en liten befaring og forklarte hvordan dette kunne gjøres. Det er «bare» å spyle sa de…

3 timer senere med møkk fra topp til tå var mye gjort- men jeg var ikke forberedt på at hendene mine skulle vibrere i timene etterpå, pytt, pytt. Jeg var strålende fornøyd med jobben jeg hadde gjort- tok bilder og sendte de avgårde til pappa, han mente selvfølgelig at gutta på jobben kunne gjøre jobben bedre enn meg ha,ha.

Noen dager senere kom det en rigg med høytrykkspyler, varmtvann og det ble virkelig fart på sakene og plassen vår ble som ny. Alltid godt med litt hjelp av foreldrene sine;)
Så om ugress og løvetann har tatt over «hjemmet» ditt, fortvil ikke med noen timer drittarbeidet er du der.