En uke alene med kidsa!

Vi stenger butikken i en uke, og da skal jeg ha en uke hjemme alene med kidsa. Jeg gleder meg som en liten unge til å tilbringe kvalitetstid med de, uten hverdagens stress og mas! Det beste er at vi har ingen planer og jeg håper på lange dager på stranden. Så var det dette med stranden da, – i alle år har jeg lett etter den stranden med minst folk. Jeg har alltid slitt med komplekser for kroppen min, som jenter flest har jeg hørt 🙂 Leggene mine er store, fettet på knærne skjuler faktisk kneskålene, innsiden av lårene gnisser mot hverandre og appelsinhuden ligger som en stor ruglete peanøttkubbe over det hele. Ungene kaller meg gelérompa, og det er ikke uten grunn. De sier at rompa mi disser som gele oppover ryggen når de slår på den. Jeg må bare le, ser for meg hvordan gele ser ut når du heller den fra en form over på fat, den er seriøst slapp i fisken. I disse dager trener jeg, men det tar jo tid før resultatet kommer. Det hadde sikker hjulpet om jeg klarte å la være og spise så jævlig mye sjokolade også.:) Men nå er det sånn at jeg har den kroppen jeg har, selv med 10 kg for mye kos. Jeg har derimot bestemt meg, jeg går med den kroppen jeg har – med rompe og pupper presset inn i en for liten bikini fra HM:) Det er viktigere å være brunfeit enn bleikfeit tross alt. Ha,ha!

Det er 25 grader i vannsjø.

Den eneste bekymringen jeg har, er at nå begynner gutta å bli så store at å leke med mamma ikke er nok – de vil jo henge med kompiser og gjøre andre ting. Det å sitte på gulvet og bygge lego er forbi, nå vil de helst sitte med ansiktet trykket oppi en Ipad og se på youtube! Jeg må dessverre innrømme at jeg ikke har noen interesse av å se andre sitte og spille på nett. Heldigvis har min bestevenninne ferie samtidig som meg, og sønnen hennes er den perfekte lekekamerat. Vi har hatt flere late dager på stranden og overnatting. En tur på kino og bowling ble det også, selv om jeg nesten synes at disse aktivitetene er et «ran» for en famile på 4:) Hjemmeferie har vært helt tipp topp, men må vel innrømme at det er mye takket være været her hjemme også – elsk på norsk sommer!

Variasjon i strandlivet  – Pokomonjakt!

Nå har jeg vært logget av sosiale medier i over 24t, og det går faktisk overraskende bra – men jeg klør selvfølgelig litt i fingrene. Det er uvant å ikke ha den vanlige «runden» på telefonen, men jeg er utrolig fornøyd med å ha ferie fra nesten alle forpliktelser:)

Jeg har stylet og fikset litt på terrassen, legger ved noen bilder.