Frokost for Instagram?

Som jeg har skrevet om tidligere er jeg shadowbanned fra Instagram og derfor ble det også litt stille på bloggen. Jeg har logget helt ut, og selv om abstinensene uteble, kunne jeg kjenne litt på panikken innemellom – «livredd for å gå glipp av noe syken»! Nå er ferien ferdig og det er mildt sagt fullstendig kaos. Nye muligheter har dukket opp og jeg gleder meg til å dele det med dere senere.

Til gutter å være er barna mine vedlig oppmerksomme. Selv om jeg kjøper nye ting og ommøblerer oftere enn de aller fleste, legger de alltid merke til det. Så fint du har gjort det er ofte en kommentar jeg får, men jeg får ofte også høre: du pynter bare til bilder og Instagram. Nå når vi har hatt ferie tenkte jeg at jeg skulle slå på «stortromma» og dekke et fint frokostbord til oss. Det tok litt lengre tid enn normalt også fordi vi måtte ha fotoshoot først:)

Når jeg styler, om det er til hverdag eller fest tenker jeg ut et tema slik at jeg holder en «rød trå» gjennom alt. Denne stylingen her, er kun en «frokost i baris» og derfor tok jeg det jeg hadde tilgjengelig hjemme. Det ble bordbrikker og brødkurv i flettet hampkvalitet og klassisk hvitt servise. Siden fargene på bordet gikk i jordfarger, passet det godt med den brune skinnputen på sittebenken og strå fra stranden.

Som dere ser var både barn og hund godt fornøyd med jobben jeg hadde gjort – selv om mine barn er like fornøyd med maten servert foran TV`n.

4 thoughts on “Frokost for Instagram?

Legg igjen en kommentar