Hva jobber jeg med?

For mange er jeg carlberg_home, men for de aller fleste er jeg Linda-Mathilde, mammaen til Leander og Elias. Fordi samboeren min er megler blir jeg også dama til Egil Andrè for alt for mange. Jeg liker ikke å være dama til noen, det høres kanskje litt feil ut – men jeg er jo så mye mer enn det! Jeg må bare fortelle om den gangen jeg var ute på byen for litt siden, og en gutt kom bort til meg for å ta selfie med meg – jeg ble selvsagt veldig smigret og tenkte jøsses, en lokal følger som er mann og greier 🙂 Jeg kjente at selvtilliten min skjøt i været i på noen sekunder og stilte meg opp – klar for bildet. Så kom det, som ett lynnedslag.. For det er du som er dama til Egil? Herregud, er det mulig – jeg ler fortsatt av reaksjonen min, det at noen ville ta bilde av meg var så stas. Ha,ha! Det verste med hele historien er at dette skjedde to ganger i løpet av kvelden.

Jeg jobber 50% som interiørkonsulent i en lokal kjøkkenbutikk, der jeg tegner og selger kjøkken fra Schmidt. Det er en veldig spennende jobb hvor jeg får ulike utfordringer og møte mange forskjellige mennesker. Det å selge et kjøkken ser jeg ikke lett på, det er faktisk en av de mest kostbare rommene folk renoverer og et rom man bruker daglig. Etter min mening er kjøkkenet hjertet i huset. På alle middager og festligheter jeg har vært på, ender det alltid opp en gjeng på kjøkkenet:) De fleste har satt av og spart penger i lang tid, andre refinansierer huset sitt – dette er derfor en viktig oppgave man må ta på alvor.

Den største overraskelsen for meg var alt jeg måtte huske – alle de ulike leverandørene man skal holde styr på, tekniske ting som jeg fortsatt lærer meg. Alt fra ventilasjon, vann og strøm til en jungel av benkeplater og ulike materialer. Ofte når folk pusser opp kjøkken flytter de ikke på rør og EL – og når ting som dette blir «låst» er det ekstra vanskelig å være kreativ med løsningene. Så er det jo faktisk sånn at ikke alle har lik smak som meg – sjokkerende nok i seg selv. Hi,hi. Det kan være en utfordring å tegne og sette sammen farger/løsninger man selv ikke liker, men det som gjør jobben så spennende er alle de forskjellige behov kunden har og finne løsninger som passer inn til de ulike hus/hytter eller leiligheter kunden har. Jeg legger ved noen tegninger på kjøkken jeg har solgt:)

De to andre dagene i uken går jeg fast på rehabiliteringstrening av ryggen. Innimellom har jeg ulike konsulent oppdrag, det kan være alt fra styling til Instagram. Jeg håper å kunne jobbe mer med konsulentoppdrag i fremtiden – det å hjelpe folk med farger, materialer og styling er noe jeg virkelig brenner for, og heldigvis noe jeg også gjør gjennom kjøkkenstillingen min. Jeg har også oppdrag for store bedrifter, og det vil det nok bli mye mer av fremover. Gleder meg stort til å dele mer av prosjektene mine:)