Oslo tur og bryllup

Denne helgen har vært full av festligheter. En god venninne hadde bryllupsfest på lørdag og da tok vi ei litta mini ferie til selveste hovedstaden☺Min andre halvdel (jeg kan ikke skrive bedre halvdel, han blir så full av seg selv),bestevenninnen min og jeg leide en leilighet på Tjuvholmen – det kan virkelig anbefales. Billigere og minst like bra som på et hotell. Vi gikk en tur på Aker brygge, hadde noe godt i glasset og koset oss.

Mine to nærmeste venninner er single og det har de vært en stund nå – så vi er godt vant med å ha med ett støttehjul på tur. Ha,ha! Den andre venninnen min bodde hjemme hos oss og passet på Rampus. Det er virkelig et ærefullt oppdrag, for pappaen hans setter ikke bort babyen til hvem som helst nei.. Det er faktisk mer nøye hvem som passer hunden enn kidsa her i huset. (Les: mer nøye for Egil André).

Vi holdt det gående til klokken var 02.00 og på søndagen var jeg en smule klein. Nå drømmer jeg bare om at jeg en dag kan gifte meg, for tro meg – planen er klar!!

På lørdag var det bryllup, men først måtte vi kjøpe gaven. Veldig praktisk med ønskeliste på nett fra Illums bolighus, da kunne vi kjøpe noe de virkelig ønsket seg uten at det kræsjet med andres gaver. De tre musketerer underholdt personalet når diskusjonen om hvem som skriver penest startet. En skrive konkurranse på papp ente med at jeg måtte skrive. Det morsomste er at Egil meldte seg frivillig og påstod at han var best – sannheten er at han har den styggeste kråkeskriften av oss – selv med en «nøytral» dommer bak skranken etter den tapende finalist sitt forslag. Den mannen skulle hatt navnet Mr. Selvinnsikt høy på seg selv. Ha,ha!

Bryllupsfesten ble holdt på Bølgen og Moi Tjuvholmen, tvers over gaten fra der vi bodde. Antrekket var sommerlig pent og bruden strålte i en fiolett kjole. Når vi kom, ble vi ble servert Champagne fra den største flasken jeg har sett (tror den var 9 liter) – så jeg var sprudlende glad til middag?

Videre ble vi underholdt av to flinke toastmastere og flere flinke talere. Jeg hadde min tale klar når jeg kom, men bestemte meg ikke for å holde den før det nesten var for sent. Jeg blir så sinnsykt nervøs, ingen tror meg siden jeg er en utadvendt person – men det blir jeg faktisk. Når talen min var holdt var jeg sinnsykt lettet og glad, så da startet festen!