Styling av Pergola

I samarbeid med Carlsen Fritzøe//

Styling av uteområder, i dette tilfellet en pergola er veldig individuelt og må vurderes etter både behov og ønsker. En viktig tanke er hva skal den benyttes til – skal du ha middagsselskap, eller brukes den som en lounge under mer avslappede forhold? Jeg kommer nok til å bytte på litt etter både behov og lyst.

Nå ville jeg skape et rom ute – ett rom der vi kan sitte og nyte fine vår, sommer- og høstkvelder. Jeg ble inspirert fra steder rundt middelhavet der møblene er lyse og noe av dekoren er flettet og håndlaget, det blir ett mer eksotisk og avslappet preg på det etter min mening.
Hvite gardiner rammer inn rommet på en myk og delikat måte. De er behagelige å se på når de vaier i vinden. Jeg er veldig fornyd med spileveggen, da den bryter opp det ellers tradisjonelle treverket.

Da pergolaen er i tre valgte jeg kontraster i hvitt og sort blandet med mykere farger på deler av tilbehøret og planter. Jeg liker moderne uttrykk, så møblene valgte vi i hvit aluminium med myke grå puter som matcher de ulike pyntegjenstandene. Jeg har pyntet opp møblene med puter og pledd som står til resten av interiøret og holder den viktige «røde tråden».

Jeg har valgt å henge opp et dekor speil på veggen med en blomsterkasse med litt grønne planter i. Den fineste lysekronen passer perfekt og henger der så fint til pynt. Grønne planter og blomster er et enkelt og fint dekor som passer overalt. For å få litt farge har jeg valgt farge på noen blomstene:) Når det bygynner å bli mørkt har jeg lykter til levende lys og led baller. Da blir det en ekstra god stemning utover kvelden.