Turister i Tyrkia

En litt sen oppdatering av årets sommerferie. Vi har vært på skikkelig charterferie med all inclusive i Tyrkia. Det var bare så deilig! Nå som gutta våre har blitt så store, er det deilig å ha en skikkelig hotell ferie der vi ikke trenger å planlegge eller gjøre noe som helst. Når de var mindre og måtte legge seg kl. 20.00 var det kjedelig å sitte på et lite hotellrom hele kvelden – da valgte vi å leie hus istedenfor, hvilket betyr at man lager litt mer mat selv osv.

Når den største bekymringen på ferie er: hva skal jeg velge å spise i dag, da er det skikkelig digg. Siden jeg har fokus på sommerkroppen 2020, kunne jeg spise så mye jeg ville. Ha,ha:) Samme om baderomsvekta skriker og uler mot meg når jeg kommer hjem, er vi på ferie så er vi på ferie. Problemet nå er at jeg fortsatt føler jeg har ferie fordi været er så fint – mulig jeg må melde sommerkropp 2025, hjeeeelp!

Vi reiste sammen med et vennepar, gutten deres er bestekompis med Leander og de går i samme klasse. Når vi bestilte turen satt vi en hel kveld og sjekket hoteller frem og tilbake…. Hotellet så fint ut, mange sklier for kidsa og ikke langt fra flyplassen. Nå kunne vi glede oss til å reise til Side. Vel fremme sitter vi oss på bussen til hotellet, den svenske guiden sier i mikrofonen at det er en 2,5t busstur til hotellet. Vi ser på hverandre og skjønner ingenting, kan 4 voksene mennesker ha lest feil? Mannen min som alltid fikser og ordner, går frem til guiden å spør – det viser seg da at hotellet vårt ligger i Antalya, jeg kunne ledd meg i hjel!

Hotellet var fint, det eneste som alltid irriterer meg er at man må stå opp tidlig for å få solseng ved bassenget. Hva feiler det folk som står opp kl 07.00 på ferie for å legge ut håndklær? Blir like fasinert av dette hver gang jeg er på slike ferier. Kampen om solsengene var i gang! Heldigvis fant vi oss en plass vi likte som ikke var så populær, så da fikk vi som regel en del senger:) Det beste med Tyrkia i mine øyne er temperaturen i vannet – bassenget og sjøen lå på rundt 28 garder, da kan jo selv lille hvalrossen kose seg i vannet. hi,hi:)

Alle fikk en dag på spa! Tyrkisk bad på hele gjengen:)

Uka gikk alt for fort, selv om dagene blir ganske like. Det er så deilig å nyte late dager sammen som en familie, spise god mat, le og lese bøker. Jeg slukte to bøker på ferien og var sikkert et kjedelig selskap til tider – men jeg klarte ikke legge de fra meg. Kanskje det kommer et innlegg om anbefalinger:)

Nå er hverdagen tilbake og jobb hver dag frem til uke 30 – da har jeg en uke til med barna, det blir koselig:)