kidskids styling i studio!

Annonse//

I vår ble jeg spurt om å være med på et kjempe spennende prosjekt med Kid Interiør. De skulle lansere Kid interiør sin egen barnekolleksjon «Kidskids» og ønsket meg med på laget. På første møte stilte de mannsterke med 7 personer og «lille» meg. Det er ikke ukjent for meg å jobbe med store bedrifter som Kid Interiør, men da har jeg hatt andre roller. De er virkelig en gjeng med profesjonelle og flinke folk. Jeg føler meg veldig godt tatt i mot, og vi samarbeider godt. Første oppdrag var at jeg skulle style og lage ulike barnerom med Kidskids produkter i studio. Jeg dro hjem fra møtet, laget moodboards og planla veien videre – slik at jeg kunne presentere ideene vi kunne bruke til de ulike kategoriene. Disse bildene kan dere i dag se på Kid Interiør sin hjemmeside under Kidskids.

Hva er Kidskids?

Kidskids er Kid Interiør sitt varemerke for barn 0-8 år, skal være et mini-Kid for barn og gi interiør- og livsstils inspirasjon til barnerommet for foreldre. Hovedtyngden av varene er til de minste, men skal også tilby interiørtekstiler/-produkter for de litt større.

Konseptet skal være lekent og trendy samt appellere både til barn og foreldre. Konseptet skal ha en bærekraftig profil i tråd med «handle med hjertet», som tar grønne valg, ivaretar mennesker, miljø og følger retningslinjene for etisk handel.

Her kan du lese om begrepet «Handle med hjertet»:

https://www.kid.no/samfunnsansvar/handle-med-hjertet/

Styling i studio

Det å style er nok ikke helt som folk tror – det krever at man er fokusert på oppgaven, jobber effektivt og ikke minst kreativt. Store deler av dagen flytter man rundt på møbler, lamper og interiør. For hvert bilde er det nytt sengetøy, nye farger eller tepper og da må det strykes og forberedes. Kidskids sitt showroom er en liten gå tur fra studio, så jeg gikk nok bortimot 20.000 skritt den dagen. Ha,ha:)  Vi hadde 4 bakgrunner vi brukte, hvor alt måtte flyttes for hvert bilde og alt måtte settes opp fra «scratch». For meg som elsker dette er det bare gøy, men man blir sliten etter en lang dag. Når man jobber i studio kan man ikke henge alt på veggen eller i taket, da må man være kreativ med andre måter å henge opp f.eks. «sengehimmel» og hyller. Heldigvis hadde jeg Kid sin fotograf Marianne med meg, hun styrte med lys og tok bilder underveis. Vi samarbeidet veldig godt. Når Marianne tok bildet, kom det direkte opp på pc skjermen – da var det enkelt for meg å se hva som måtte endres. Det kan være små ting som må flyttes eller større korrigeringer som må til for å skape det uttrykket vi ønsket å skape. Vi hadde 2,5 dag sammen i studio, og jeg synes vi fikk de bildene jeg hadde sett for meg.

Den største utfordringen var nok når vi skulle få min nevø på 2,5 år og Rampus (hunden min) til å sitte stille i bildene. Det ble noen fine bilder til slutt, men jeg måtte le når Rampus endte opp med smekken som Benjamin ikke ville ha på seg. Kidskids er lekent – så hvorfor ikke la hunden spise med smekke! 🙂 Det viste seg lettere å bestikke hunden med go´biter enn en bestemt 2-åring. Ulempen var at Rampus bæsjet på gulvet og ikke i en bleie. Ha,ha:)

Håper du blir inspirert av våre produkter og bilder, besøk Kidskids her: http://kid.no/kidskids

2 thoughts on “kidskids styling i studio!

Legg igjen en kommentar